BDAR atitikties portalas

Kas tai?

Organizacijos duomenų apsaugos koordinatorius BDAR atitikties būklę ir duomenų apsaugos funkcijų įgyvendinimą paprastai ir be papildomų sąnaudų gali sekti ALLAW BDAR atitikties portale. Rinkoje esantys BDAR atitikčiai padėti užtikrinti nemokami ar pigūs įrankiai yra gana riboti savo funkcijomis, o mokami kainuoja išties nemažai. Ne visada verta investuoti į papildomus technologinius išteklius asmens duomenų apsaugos užduotims ar DAP funkcijoms atlikti, pvz., duomenų subjektų teisėms įgyvendinti, PDAV atlikti.

Kaip jis veikia?


➡️Veikia, apjungdamas DAi.lt, BDAR elektroninį gidą ir specialiai Jūsų organizacijai pritaikytas BDAR atitikties priemones į vientisą duomenų apsaugos programą. Priklausomai nuo Jūsų įmonės dydžio, veiklos ir duomenų apsaugos lygio, mes į portalą įtrauksime komandines išmaniąsias priemones , skirtas ne tik profesionaliai bei patogiai rūpintis asmens duomenų apsauga, tačiau ir organizuotai dirbti komandoje, atsikratant informacijos trūkumo tarp komandos narių.

➡️Tai sistema produktyviam komandiniam darbui duomenų apsaugos srityje. Visi už duomenų apsaugą atsakingi asmenys Jūsų organizacijoje turės informaciją "prieš akis": apie atitikties būklę, rizikas, incidentus, saugos pažeidimus bei užduotis. 

➡️Organizacijos  BDAR atitikties būklę suprasite dar portalo naudojimo pradžioje, kadangi, pasitelkiant interaktyviąsias ataskaitas, vizualiai pateikiama informacija iš įvairių šaltinių, įskaitant DAP ataskaitas

➡️Sukurtas, laikantis gerosios praktikos: Agile, ISO 27001, ISO 31000 ir ITIL.

Žinome, kad teisininkus ir duomenų apsaugos pareigūną įmonei aprūpinti šiuolaikinėmis techninėmis priemonėmis yra atskiras rūpestis bei kaštai. Naudokite Allaw komandines priemones ir jų išvenkite!          

Privalumai


  • Vienoje vietoje

  • Pritaikyta konkrečiai įmonei

  • Nuoseklus dizainas

  • Efektyvi komunikacijos sistema

Kaip užsisakyti


Užsisakykite paslaugą "Duomenų apsaugos pareigūnas ALLAW" ne mažiau kaip 12 mėnesių. Svarstote? Sužinokite daugiau.

Prisiregistravę pateikite savo užklausą dėl portalo sukūrimo eDap.lt portale.

Per 24  val. susisieksime su Jumis dėl visapusiškai pritaikyto BDAR atitikties portalo Jūsų organizacijai.

Išbandykite nemokamai


Išbandykite paslaugą, pasinaudodami 14-kos dienų nemokamu paslaugos "Duomenų apsaugos pareigūnas ALLAW" planu (taikomi tam tikri funkcionalumo apribojimai)! Tai padaryti galite spausdami "Išbandyti nemokamai" mygtuką.

Išbandyti nemokamai

Susijusios naujienos


License version missmatch!
macro-nameprojectdoc-display-table
doctypework-instruction
render-no-hits-as-blanktrue
selectName, Short Description
restrict-to-immediate-childrentrue
sort-bySort Key, Name
whereType=projectdoc.doctype.work-instruction.type.best-practice

Taikomi dokumentai


Paskelbti dokumentai

Dažniausiai užduodami klausimai