Tikimasi, kad nauji organizacijos darbuotojai internetinį duomenų apsaugos mokymo modulį baigs per vieną mėnesį nuo įsidarbinimo dienos.  Duomenų apsaugos mokymai yra įtraukti į įvadinį privalomų baigti mokymų sąrašą, kurį jūsų duomenų apsaugos pareigūnas arba duomenų apsaugos čempionas pateiks jums pasirašius darbo sutartį.

Mokymai skirti padėti jums suprasti, kokį vaidmenį atliekate kovojant su informacijos saugumo pažeidimais, pvz., sukčiavimo atakomis, ir padeda užtikrinti, kad būtų pasirūpinta, kad būtų apsaugotas ir gerbiamas asmenų, kurių asmens duomenis turime rinkti ir naudoti, privatumas.

Organizacija reikalauja kas dvejus metus iš naujo išklausyti mokymo modulį, kad atnaujintumėte savo supratimą apie duomenų apsaugos rizikas ir gerąją darbo su asmens duomenimis praktiką. Jūsų duomenų apsaugos pareigūnas primins, kada laikas atnaujinti mokymus.

Duomenų apsaugos mokymai visiems darbuotojams pasiekiami per ALLAW eLearn, gavus kvietimą el. paštu. Jei norite išsakyti savo pageidavimus mokymų turiniui, užpildykite anketą čia.