Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) organizuojami prestižiniai apdovanojimai „Metų paslauga“ pagerbia tuos, kurie geriausiai kuria pridėtinę vertę verslui bei visuomenei. 2020 m. rugsėjo 30 d. Juridicon šiemet antrus metus iš eilės laimėjo „Metų teisės paslauga“ apdovanojimą. Paslaugą „Duomenų apsaugos pareigūnas Allaw“, pristatytą verslui š.m. pradžioje, garbinga komisija pripažino sėkmingiausiai poreikį identifikavusia ir rinkoje pritaikyta unikaliausia bei inovatyviausia teisės paslauga. Ji apima ne tik ES bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) reikalavimus atitinkančio duomenų apsaugos pareigūno paskyrimą įmonėms, organizacijoms. BDAR atitikties portalo ir išmanių jo elementų dėka, suderindama Lawtech, LegalTech bei RegTech, projektų valdymą ir ekspertines žinias, paslauga leidžia užtikrinti sklandų duomenų apsaugos pareigūno darbą, yra naudinga tiek pačioms įmonėms, įstaigoms bei organizacijoms, tiek jų darbuotojams.

Skirta ne vien palengvinti atitiktį BDAR reikalavimams

Inovatyvi paslauga pritaikyta verslo ir viešojo sektoriaus klientams, siekiantiems samdytis išorinį duomenų apsaugos pareigūną ir sumažinti savo išlaidas duomenų apsaugai bei gauti kokybišką, rentabilų sprendimą. Paslauga, kuriai metų pradžioje buvo keliami tikslai „sumažinti įmonių, organizacijų darbuotojų krūvį asmens duomenų apsaugos užtikrinimo srityje, padėti išvengti žmogiškųjų klaidų ir užtikrinti realią, o ne formalią atitiktį BDAR reikalavimams”, netruko sulaukti teigiamų klientų atsiliepimų. Nepraėjus nė pusei metų nuo paslaugos starto, paslaugos vartotojai, esantys vienais iš verslo industrijų lyderiais, pripažino, kad Juridicon - „kompetetinga komanda asmens duomenų apsaugos srityje bei taikanti šiuolaikines aptarnavimo bei bendradarbiavimo technologijas, kurių dėka darbai atlikti sparčiai ir aiškiai.” BDAR atitikties portalas, kurtas pasitelkiant dizaino mąstyseną ir teisinį dizainą sudėtingus asmens duomenų apsaugos reikalavimus padaro paprastesniais, anot kito kliento „leidžia reaguoti į įvykius iš karto, tą pačią sekundę, nelaukti, kol ateina dokumentai".  Anot paslaugos įkūrėjo advokato Laimono Marcinkevičiaus „džiugu, kad įmonės ir įstaigos vertina galimybę savo darbuotojams „vieno langelio“ principu gauti individualizuotą pagalbą iš duomenų apsaugos pareigūno, greičiau priimti sprendimus, o sau palengvinti atitikties rizikų valdymą ir užsitikrinti įrodomumą.”

Duomenų apsaugos pareigūnas Allaw kviečia į BDAR atitikties kelionę

Ilgametis bendradarbiavimas teikiant teisines paslaugas  verslui parodė, kad dauguma įmonių vadovų nori iš savo teisininko didesnio indėlio ir proceso, kuriame jie dalyvauja, priežiūros. Jie nori bendradarbiavimo santykių tiek su savo įmonės teisininku, tiek duomenų apsaugos pareigūnu. Kaip teigia advokatas Laimonas Marcinkevičius, „kurdami Allaw paslaugas, keičiame bendravimą su klientu į bendradarbiavimą su juo, į bendrą kelionę per procesus su atskirais žingsniais, tarsi stalo žaidimą, turinti pradžios ir pabaigos taškus. Pavyzdžiui, vos tik prisijungęs prie BDAR atitikties portalo, klientas gali matyti vizualią savo įmonės ar įstaigos atitikties BDAR reikalavimams ataskaitą ir tarsi iš paukščio skrydžio stebėti „žemėlapį“, kaip pasiekti geresnį rezultatą.” Allaw virtuali erdvė leidžia organizacijų vidinėms komandoms bendradarbiauti su išoriniu duomenų apsaugos pareigūnu ar jo grupės nariais, lengvai keistis informacija, dokumentais ir žiniomis.

UAB „Juridicon“, teikianti Allaw® paslaugas“, antrus metus iš eilės laimėdama „Metų teisės paslauga” apdovanojimą įrodo, kad turi kitokią viziją nei tradiciniai teisinių paslaugų teikėjai. Kuriamos inovatyvios paslaugos tik dar labiau patvirtina šios žiniomis, pažangia technologija bei moderniu valdomų teisinių paslaugų metodu išsiskiriančios įmonės išsikeltą tikslą – būti partneriu, o ne vien paslaugų teikėju.



Sunday, October 25, 2020







« Atgal

Powered by WHMCompleteSolution